Cap aiguat ens ha impedit arribar a Saint Louis. L'hotel La Residence està davant d'un forn d'estil colonial. La flaira a pa sembla que ens doni la benvinguda. Simone agafa la càmera i s'espolsa les mans amb la farina de l'última fornada, entre mirades defallides que fan cua en la segona vesprada del Ramadà.
Índia del Nord
dilluns, 7 de gener del 2013
De Dakar a Saint Louis
Avancem a pas viu per la pista delerosa de la novetat. Segons la perspectiva del sol el llac sembla rosa. Muntanyes de sal neixen a la vista envaint records (tenen el mateix color que la pasta de paper de fer màscares, diu...)
Cap aiguat ens ha impedit arribar a Saint Louis. L'hotel La Residence està davant d'un forn d'estil colonial. La flaira a pa sembla que ens doni la benvinguda. Simone agafa la càmera i s'espolsa les mans amb la farina de l'última fornada, entre mirades defallides que fan cua en la segona vesprada del Ramadà.
Cap aiguat ens ha impedit arribar a Saint Louis. L'hotel La Residence està davant d'un forn d'estil colonial. La flaira a pa sembla que ens doni la benvinguda. Simone agafa la càmera i s'espolsa les mans amb la farina de l'última fornada, entre mirades defallides que fan cua en la segona vesprada del Ramadà.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada